Imatge del perfil de Núria Dunjó López

Núria Dunjó López

Analista de guió | Guionista | Lectora de guió

Dades de contacte

DESCRIPCIÓ

Núria Dunjó López cursa els seus estudis universitaris a la Universitat ESCAC i s’especialitza en guió amb tres curtmetratges com a projectes finals de carrera: Ama (Júlia de Paz, 2018) , No me despertéis (Sara Fantova, 2018) i Te busco en todos (Celia Giraldo, 2018). A l’any següent, després de realitzar pràctiques al departament de desenvolupament a la productora Filmax, escriu dos curtmetratges més: Marleni, no Marlen (Carmen Aumedes, 2019)  i Miserable yo (Águeda Sánchez, 2020).

Al 2019, complementa els seus estudis a la Universitat de Columbia de Nova York, en paral·lel al Màster d’Òpera Prima de l’ESCAC on, des de llavors, desenvolupa el llargmetratge Jone, a veces de Sara Fantova.

Al 2021 estrena el seu primer llargmetratge Ama (Júlia de Paz) al Festival de Màlaga, on rep la Biznaga de plata a millor actriu i el Premi Feroz a millor pel·lícula. Posteriorment, el film és nominat a la categoria de Millor Guió Adaptat a la 36è Edició dels Premis Goya.

Posteriorment, inicia el desenvolupament del llargmetratge Festina Lente de Carlos Villafaina, de la mà de la productora Mayo Films; el qual ha participat a l’actual edició de la Incubadora de l’ECAM.

Al 2021 estrena el curtmetratge Harta (Júlia de Paz, Mayo Films); guanyador de tres premis al Festival de Màlaga i seleccionat a l’International Short Clermont Film Festival.

Actualment, amb la mateixa directora i productora i, a partir també, d’aquest últim curtmetratge; comença a escriure el seu següent llargmetratge: Harta

A més a més, també està desenvolupant un projecte de sèrie anomenat @kikatruckergirl, amb la directora Carmen Aumedes.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL