Dades de contacte

DESCRIPCIÓ

Norma Arrojo va néixer a Barcelona el 1991. Graduada en Il·luminació, captació i tractament de la imatge en EMAV, ‘Escola de Mitjans Audiovisuals’ i en el Màster Documental de Creació de la Universitat Pompeu Fabra (2019- 2021). Durant el període del Màster de Documental, va començar a desenvolupar la seva òpera prima ‘Entre dos luces’, una pel·lícula documental que reflexiona sobre la pèrdua i el dol a través d’un viatge a les seves arrels, un poble de la província de Salamanca, terra de llops. Aquest projecte està respirant i de moment l’autora s’ha mudat a la Vall d’Aran on ha trobat altres impulsos creatius que l’estan portant per altres vies d’exploració dels llenguatges cinematogràfics.

Durant el període formatiu del Màster, va participar diferents projectes d’altres cineastas catalanes, com en el projecte de llargmetratge de ficció “SICA” de la directora Carla Subirana durant la seva fase d’investigació.

En l’àmbit laboral, va formar part de l’equip de l’últim projecte de Santiago Fillol, “Matadero”com ajudant de producció. Ha sigut directora de producció de la sèrie “Autodefensa” un format de sèrie curtmetratge que va produir Boogaloo Films juntament amb Filmin i que va dirigir Miquel Àngel Blanca. També ha sigut directora de producció de l’òpera prima de l’Arnau Vilaró, guionista d’Alcarràs, “Entreacte “que parla dels llargs processos d’adopció i que ha produït Nanouk Films.

Actualment forma part  de l’equip de ‘Les Culpables’, òpera prima de la directora Marta Duran desde el rol d’ajundantia de direcció. El projecte està produït per Boogaloo Films i va ser seleccionat per part de l’equip de Dones visuals per formar part del programa d’Acció Viver en el 2021

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL