Dades de contacte

DESCRIPCIÓ

Norma Barrionuevo va néixer a Barcelona el 1991.

Graduada en Il·luminació, captació i tractament de la imatge en EMAV, ‘Escola de Mitjans Audiovisuals’, a Barcelona, va dirigir com a projecte final de grau el seu primer curtmetratge documental ‘Where is my sanctuary’ sobre el futur incert que van tenir tres dofins una vegada es va decidir que Barcelona fos una ciutat lliure de dofinaris.

Després de cursar el Màster Documental de Creació de la Universitat Pompeu Fabra (2019- 2021) està desenvolupant la seva òpera prima ‘Entre dos luces’, una pel·lícula documental que reflexiona sobre la construcció de la identitat a partir del rostre i la connexió amb l’altre durant un viatge que realitza a les seves arrels, terra de llops.

Durant el període formatiu del Màster, va participar en el projecte de llargmetratge de ficció “SICA” de la directora Carla Subirana durant la seva fase d’investigació.

Encara que generalment treballa com a fotògrafa, ha treballat en diferents projectes a la realització, passant pel guió i actualment, format part de l’equip de direcció i producció.

Va formar part de l’equip de l’últim projecte de Santiago Fillol, “Matadero”.

Actualment està treballant per a la productora Boogaloo Films en el desenvolupament d’una sèrie per a Filmin que dirigeix Miguel Ángel Blanca.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL