Dades de contacte

DESCRIPCIÓ

Norma Barrionuevo va néixer a Barcelona el 1991.

Graduada en Il·luminació, captació i tractament de la imatge en EMAV, ‘Escola de Mitjans Audiovisuals’ i en el Màster Documental de Creació de la Universitat Pompeu Fabra (2019- 2021). Durant aquest període va començar a desenvolupar la seva òpera prima ‘Entre dos luces’, una pel·lícula documental que reflexiona sobre la pèrdua i el dol a través d’un viatge a les seves arrels, un poble de la provincia de Salamanca, terra de llops.

Durant el període formatiu del Màster, va participar diferents projectes com en el projecte de llargmetratge de ficció “SICA” de la directora Carla Subirana durant la seva fase d’investigació.

Va formar part del equip de l’últim projecte de Santiago Fillol, “Matadero”.
L’any passat va formar part del equip del projecte “Autodefensa” com a cap de producció, un format de sèrie curtmetratge que va produir Boogaloo Films juntament amb Filmin i que va dirigir Miguel Angel Blanca.

Actualment, forma part de l’equip de ‘Les Culpables’, òpera prima de la directora Marta Duran, com ajudant de direcció. El projecte està produït per Boogaloo Films i va ser seleccionat per part de l’equip de Dones visuals per formar part del programa d’Acció Viver en el 2021.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL