Dades de contacte

DESCRIPCIÓ

Graduada en Mitjans Audiovisuals la UPC, formada en Direcció de Fotografia a l’ECIB, Teoria i Pràctica del Documental Creatiu a la UAB i Muntatge Audiovisual a la UPF. També formada en Representacions Culturals de les Sexualitats i L’autoria del cine documental en la UAB.

Lo que dirán (2017), la seva òpera prima com a directora, es va estrenar a IDFA i va guanyar Millor Pel·lícula Espanyola al FICX, entre altres premis. Com a muntadora cal destacar la pel·lícula Ojos Negros (2019), guanyadora del Biznaga de Plata al Festival de Màlaga, Miserable yo (2019), La Nova Escola (2020), Resiliència (2020) i El día que volaron la montaña (2022).

En l’àmbit de la televisió va formar part de l’equip del programa Lo de Évole, de Producciones del Barrio i La Sexta, com a coordinadora de postproducció.    

Com a docent ha impartit classes en cinema documental a l’ESCAC, el Grau en Mitjans Audiovisuals de la UPF i classes de muntatge audiovisual en el Màster de Teoria i Pràctica del Documental Creatiu de la UAB i en Postgrau de Muntatge Audiovisual a la UPF.

Cal destacar, també, el seu especial interès i dedicació en projectes audiovisuals amb perspectiva feminista en col·laboracions amb Drac Màgic, La Bonne, la Universitat de Barcelona i la Universitat de Vic.

Actualment, és acadèmica de l’Acadèmia del Cinema Català.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL