Imatge del perfil de Montse Majench

Montse Majench

Gestió Cultural | Actriu

Dades de contacte

Barcelona

DESCRIPCIÓ

Les meves activitats professionals han estat relacionades amb la comunicació cultural, l’organització, producció i difusió d’actes i els moviments de persones.

Llicenciada en Ciències de la Informació, ​​Periodisme, UAB, 1985.

Co-autora del llibre “La torna de la torna. Salvador Puig Antich i el MIL”, del col.lectiu Carlota Tolosa, editat per Empúries el 1982. Carlota Tolosa érem un grup d’estudiants de periodisme que vem tenir de professor Ramon Barnils durant la carrera. La primera feina, reportera al circuit català de TVE-Sant Cugat als programes “Punt de reunió” amb Josep Mª Bachs, “Fila 7” amb José Luis Barcelona i “3×4” amb Júlia Otero. Després de 8 anys a TVE, s’anuncien els JJOO de Barcelona’92 i treballo de cap de premsa dels Festivals de Tardor de la Olimpíada Cultural dirigits per Mario Gas (1989-1992) que m’insufla del verí del teatre. Vaig a Berlín i descobreixo els petits espais escènics. De tornada a Barcelona, és directora, programadora i ànima del saló-teatre Círcol Maldà i de les Atraccions Montalegre al CCCB.  Després, una etapa a les institucions s’inicia com a cap d’activitats de l’EADC del Departament de Cultura dirigida per Berta Sureda i del CoNCA, on organitza 7 edicions dels Premis Nacionals de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Del 2011 al 2017 és directora de l’Acadèmia del Cinema Català sota la presidència de Joel Joan i el primer mandat d’Isona Passola, responsable de 6 edicions dels Premis Gaudí i la promoció del cinema català.

És vicepresidenta de Dones Visuals de 2017 a 2021.

És membre de l’Acadèmia del Cinema Català, de l’European Film Academy, EFA i membre d’honor de Dones Visuals.

 

 

Foto perfil: Pol Rebaque

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL