Dades de contacte

DESCRIPCIÓ

 

Graduada en Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra, s’ha especialitzat en muntatge cinematogràfic a la BSM-UPF. Des d’aleshores treballa com a muntadora en els camps de la ficció, la no-ficció i l’assaig visual.

 

És codirectora i comuntadora del llargmetratge Un sol radiant (Atiende Films), pel·lícula guanyadora del D’A Film Festival 2023. També ha dirigit el curtmetratge documental Mareas Ocultas, guanyador de festivals com el DocsBarcelona 2020, i ha codirigit el curtmetratge de ficció Els esvaïts.

 

En el camp de l’edició és muntadora de llargmetratges com Ave Maria (Vivir rodando), peces fílmiques de la tesi doctoral de María García Vera El fantasma de lo real, relación cine-teatro en tres obras de investigación práctica, així com de diversos curtmetratges.

 

Durant els darrers anys ha treballat com ajudant de muntatge de Diana Toucedo i Núria Esquerra, com a coguionista del llargmetratge Astronauta (Mr Miyagi Films), al departament de direcció de Libertad (Lastor Media), ha estat membre del jurat jove del Festival DocsBarcelona i docent de secundària i batxillerat en assignatures de cinema al Col·legi Sant Andreu de Badalona.

 

Actualment treballa com coordinadora de postproducció i ajudant de muntatge a la productora Oberon Media.

 

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL