Dades de contacte

DESCRIPCIÓ

Graduada en Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra, s’ha especialitzat en muntatge cinematogràfic a la BSM-UPF. Des d’aleshores treballa com a muntadora en els camps de la ficció, la no-ficció i l’assaig visual.

 

En el camp de la direcció treballa en el llargmetratge Un sol radiant (Atiende Films), pel·lícula que co-dirigeix ​​i co-munta, guanyadora del D’A Film Lab 2022. També ha dirigit el curtmetratge documental Mareas Ocultas, guanyador de festivals com el DocsBarcelona 2020, i ha codirigit el curtmetratge de ficció Els esvaïts.

 

En el camp de l’edició és muntadora de llargmetratges com Ave Maria (Vivir rodando), peces fílmiques de la tesi doctoral de María García Vera El fantasma de lo real, relación cine-teatro en tres obras de investigación práctica, així com en diversos curtmetratges.

 

Durant els darrers anys també ha treballat com ajudant de muntatge de Diana Toucedo, com a coguionista del llargmetratge Astronauta (Mr Miyagi Films), al departament de direcció de Libertad (Lastor Media), ha estat membre del jurat jove del Festival DocsBarcelona i com a docent de secundària i batxillerat en assignatures de cinema al Col·legi Sant Andreu de Badalona.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL