Dades de contacte

DESCRIPCIÓ

Membre fundadora i coordinadora dels projectes fotogràfics i procesos de creació participatius de l’associació MiRu (Mirada Rumiant).

Graduada en fotografia per l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, ha dedicat de ple la seva carrera professional a la fotografía documental. En l’àmbit de la docència va ser membre i fundadora del Centre de fotografia FUGA, escola especialitzada en fotografia documental. Ha impartit tallers i cursos en el mateix centre i també a Ruido Photo on va realitzar el projecte de foto-participativa a Can Brians i Joves, amb els interns de la presó de joves de 4 camins. En la mateixa línea, sota el paraigües de l’associació MiRu, ha impartit el taller de fotografia participativa i cocreació de comunicació visual per la “Campanya de comunicació contra el capitalisme clandestí” a Benín (Àfrica Occidental). Pel que fa a la seva obra propia com a fotógrafa aquesta gira al voltant dels marges socials i el conflicte. Va ser finalista de la 19è beca Fotopres amb el Projecte “Ulster Punk: Rebels amb causa”. Ha projectat i presentat el seu treball en diferents trobades fotogràfiques com Photoespaña, Domestic de Photographic Social Vision, Trafic en el CCCB, Ojo de pez Photo Meeting, les vetllades fotogràfiques del Visa Pour l’Image, etc. Ha publicat els seus treballs en revistes com, el Periòdico, XL Setmanal, Sapiens, Piel de foto, Positive Magazine, Zazpika, Va!

Després de realitzar un postgrau de direcció de fotografia a l’ESCAC (2022) comença la seva trajectòria en el món del cinema amb el Vídeo i foto del Making of del documental “Baula” sobre els 5 premiats del CONCA amb la productora audiovisual Quepo i Vídeo del Making of del curtmetratge “Pocos, buenos y seguros” dirigit per Ales Payá i Gorka Lasaosa.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL