Imatge del perfil de Mia Farrés Galtés

Mia Farrés Galtés

Directora | Guionista

Dades de contacte

Barcelona / Igualada

DESCRIPCIÓ

Graduada en Comunicació Audiovisual per a la Universitat Pompeu Fabra, des de ben petita ha sentit una curiositat especial per a les arts visuals i des de l’adolescència fins a dia d’avui combina els seus interessos en l’audiovisual i la música. Actualment, a part dels seus projectes artístics personals, treballa d’ajudant de desenvolupament a la productora cinematogràfica Distinto Films.

Es descobreix a ella mateixa com a directora de fotografia a través de diversos projectes a la universitat, destacant la direcció de fotografia realitzada conjuntament amb Clara Govindarajan del documental autoral “Omar” (codirigit també amb Clara Govindarajan i Mar Martínez).

Durant els últims anys a la universitat va realitzar de directora d’art en projectes de l’ESCAC, com el curtmetratge Emocions de Xavi Oliva (2019). I també ha dut a terme la direcció d’art de l’espot publicitari Golden Dust, de Sunnamusk London. (2021)

També a la universitat comença a treballar en el desenvolupament del guió de Les donants (llargmetratge en desenvolupament) conjuntament amb la Paloma Bercovich, la Clara Govindarajan i la Mar Martínez descobrint allà un nou camp, el guió. No va ser fins al curtmetratge Últim dia d’estiu dirigit per Ariadna Ulldemolins i Àlex serra, (2021) que va poder endinsar-se en aquest aspecte amb més profunditat. Projecte del qual també va ser foquista.

Actualment, es troba desenvolupant el seu primer curtmetratge, El niu, com a codirectora i coguionista amb les ja habituals col·laboradores Clara Govindarajan i Mar Martínez, del qual també en va realitzar la direcció de fotografia.

Paral·lelament als seus projectes cinematogràfics, també es troba desenvolupant el seu primer projecte musical.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL