DESCRIPCIÓ

Sóc una dona a una càmera enganxada, amb instint creatiu i perfeccionista. Vaig començar sent la fotògrafa de la família, després dels amics i d’aquí vaig passar a elaborar una trajectòria professional on vaig treballar en diferents àmbits del món de la cultura: en el cinema, la televisió, la música i el teatre, però també, per formació acadèmica, en el món editorial.

He treballat de forma habitual en empreses relacionades amb el món dels mitjans com a executiu comercial, gestionant la compra d’espais publicitaris print i online i, en una segona etapa en el món audiovisual, formant-me en edició de vídeo i postproducció fotogràfica. Després, la mateixa inèrcia de la feina em va empènyer a portar la càmera en els enregistraments també, així que actualment gravo, edito i fotografio, alhora que preparo guions que després dirigeixo.

M’agrada moure d’un costat a un altre, el tracte amb el client i preparar el terreny perquè les coses es duguin a terme en la data indicada i en les condicions pactades.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL