Dades de contacte

DESCRIPCIÓ

Neix l’any 1975 a l’Empordà.Llicenciada en Belles Arts per la U.B ha cursat estudis de cinema documental a l’E.I.C.T.V de San Antonio de los Baños Cuba.És una artista multidisciplinar que treballa des de diferents llenguatges, com ara el documental de creació ,  les instal.lacions o la performance.

En l’àmbit audiovisual , el seu treball com a directora s’especialitza en la realització de documentals de creació feministes, com  En Rereguarda , sobre dones que han viscut conflictes bèl.lics , Comença en tu , sobre dones que han viscut violència masclista.

Realitza campanyes de sensibilització o videoclips,  com ara Desactiva el Control , Despierto , així com peçes de video-performance o assaig audiovisual com Transmissions.També realitza assessories de guió amb perspectiva feminista.

Compagina el seu treball de creació , amb la gestió cultural feminista , essent una de les impulsores del Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison- La Bonne , del que ha estat la directora en els darrers anys.

Actualment treballa en l’assaig audiovisual Blueism , sobre l’amor de les dones.

 

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL