Imatge del perfil de Marta Salinas

Marta Salinas Reboul

Altres | Guionista | Redactora

Dades de contacte

DESCRIPCIÓ

Llicenciada en Ciències de la Informació a la Universitat Autònoma de Barcelona, certificat de capacitació per a la correcció de textos (nivell K), i màster de guió de cine i TV impartit per l’Institut de Formació Contínua (IL3) de la Universitat de Barcelona

En el camp de l’audiovisual ha guionat vídeos i spots sobre igualtat de gènere, noves masculinitats, consum conscient i altres temàtiques socials.

Ha treballat com a assessora lingüística i editora de la revista mensual Barcelona Informació, editada per l’Ajuntament de Barcelona (2001-2011). També ha treballat com a traductora i correctora de diverses editorials, institucions, empreses i mitjans de comunicació (Grup Promotor, Edebé, Coco Books, revistes Puntcoop i Nexe, Memorial Democràtic, Institut Ramon Llull, Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona, etc.). Ha estat professora de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès i coautora del llibre d’estil de l’Institut Ramon Llull. Des de l’any 1999. Ha publicat la seva primera novel·la ‘Aprendre bahasa és fàcil’ amb Triangular edicions l’any 2019. 

És sòcia de l’Apòstrof, SCCL, on desenvolupa feines d’ideació, guió, redacció i correcció.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL