Dades de contacte

Cardedeu - Barcelona

DESCRIPCIÓ

Marta Duran Lozano (1997, Cardedeu, Barcelona).

Graduada en Comunicació Audiovisual i Màster en Documental de Creació per la Universitat Pompeu Fabra l’any 2019 i 2021 respectivament.

Des de la carrera, ha treballat en diferents projectes i rols del món audiovisual, des de la producció a la realització, passant pel guió i l’ajudantia de direcció.

Ha escrit i dirigit curtmetratges doccumentals i de ficció (com 244 i Rym al 2018 i El Bon Temps al 2019). Va participar com a auxiliar de direcció a la sèrie Franco: la vida del dictador en color produïda per Minoria Absoluta per DMAX (2019); i també en la creació, realització i muntatge de les càpsules audiovisuals per La Malaltia, dirigida per Juan Carlos Martel i estrenada al Teatre Lliure el 2021. L’any 2022 treballa en el desenvolupament, investigació i realització del documental “La història potencial de Francesc Tosquelles, Catalunya i la por” de Mireia Sallarès amb col·laboració del CCCB.

Va treballar com a ajudant de direcció a la sèrie Autodefensa, produïda per Boogaloo Films per a Filmin (2022).

La pel·lícula documental Les culpables, produïda per Boogaloo Films, és la seva opera prima, que escriu i dirigeix. Actualment es troba en etapa de desenvolupament i pre-producció,  i ha participat a festivals, labs i mercats com l’Acció Viver de Dones Visuals, el DOK Lepizig Co-Pro Market, el D’A Film Lab i el Mallorca Talents Lab, on va guanyar el premi a Millor Projecte Documental en Desenvolupament.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL