Dades de contacte

Cardedeu - Barcelona

DESCRIPCIÓ

Marta Duran Lozano (1997, Cardedeu, Barcelona).

Graduada en Comunicació Audiovisual i Màster en Documental de Creació per la Universitat Pompeu Fabra l’any 2019 i 2021 respectivament.

Des de la carrera, he treballat en diferents projectes i rols del món audiovisual, des de la producció a la realització, passant pel guió i actualment, especialitzant-me en la investigació.

Entre els meus projectes es troben els curtmetratges 244 (2018), Rym (2018) i El Bon Temps (2019) com a codirectora i guionista, els capítols L’Espanya somiada per Franco i Cria, Reza, Ama, com a part de la sèrie Franco: la vida d’el dictador en color produïda per Minoria Absoluta per DMAX (2019), com a auxiliar de direcció i el docudrama La Malaltia, dirigit per Juan Carlos Martel i estrenada al Teatre Lliure el passat març de 2021, com a escriptora, realitzadora i muntadora de les càpsules audiovisuals.

Actualment estic participant en el projecte documental en desenvolupament de la Mireia Sallarès amb la col·laboració del CCCB, “La història potencial de Francesc Tosquelles, Catalunya i la por”.

La pel·lícula documental Les culpables és la meva opera prima, que escric i dirigeixo. Actualment es troba en etapa de desenvolupament i pre-producció, i el produeix la productora Boogaloo Films.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL