Imatge del perfil de Mariona Omedes Regàs

Mariona Omedes Regàs

Directora | Directora d'art | Motion grapher

Dades de contacte

DESCRIPCIÓ

Artista multimèdia, formada com a pintora, dissenyadora gràfica i il·lustradora. Les seves qualitats artístiques li fan participar en projectes audiovisuals de marcat caràcter cultural i els seus coneixements i inquietuds, desenvolupar-se en comunicació audiovisual.

S’ especialitza en postproducció i ho aplica en la direcció de documentals, direcció d’esdeveniments, audiovisuals per museus, grans projeccions, postproducció de cinema, títols de crèdit i tot tipus de disciplines que requereixin d’audiovisuals.

Desenvolupa els seus coneixements treballant durant deu anys (1989-1999) a l’empresa de postproducció digital Oframe, que acaba dirigint.
Fins al 2008, treballa com a freelance.
Actualment dirigeix nueveojos, un estudi de creativitat visual que neix el maig del 2008 a Barcelona.

TREBALLS DESTACATS

1991 _ Documental “El Cuadrat d’Or” dirigit per Manuel Huerga. (Primer premi al Festival Internacional de cinema i vídeo de Nova York. Premi al millor muntatge a la XXV Mostra de Vídeo d’Empresa, Málaga1991)  Edició digital i efectes.

1992 –Transformacions d’una ciutat olímpica. (Medalla d’or al Festival Internacional de Cinema i Vídeo de Chicago i medalla de plata al Festival Internacional de Cinema i Vídeo de Nova York, tots dos el 1993).

1998 – Imatge corporativa de BTV (Barcelona Televisió), al costat del dissenyador gràfic Peret. Laus d’Or i Or en els Premis Dracs.

1999 – Curtmetratge “Viaje a la luna” amb guió de Federico Garcia Lorca i dirigida per Frederic Amat. (Primer premi al Festival de Cinema d’Elx de 1999. Seleccionat en els premis Goya i adquirit pel Moma de Nova York)

2000 – La jornada del Treballador. Canal + (Seleccionat al Festival de cinema de Màlaga)

2002 – Imatge corporativa de BTV, al costat del dissenyador gràfic Peret. Premi Laus 1998, Premi de Gràfica Audiovisual. BTV (Barcelona TV)

2008 – “Love” Casa Batlló. Primer premi en la categoria de millor pel·lícula de turisme cultural. Riga (Letònia)

2011 – Premi Nacional de Cultura de Catalunya atorgat per CoNCA en la categoria d’audiovisual, 2011.

2011 – Promoció internacional de Barcelona. Patronat de Turisme de Barcelona.

2015 – Maping casa Batlló

2018/2019 – Video instalació Multilayer amb el curt Welcome, per la festa de la Mercè i la festa de la llum de Barcelona.

 

 

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL