Imatge del perfil de Marina Freixa Roca

Marina Freixa Roca

Muntadora d'imatge

Dades de contacte

DESCRIPCIÓ

Marina Freixa Roca (Barcelona, 1993) És graduada en Comunicació Audiovisual (UPF), realitzadora i editora especialitzada en cinema de no-ficció i incidència sociopolítica de l’obra audiovisual. Des del 2015 i fins el 2018 és sòcia de la cooperativa METROMUSTER, que proposa nous formats documentals amb projectes com Tarajal: Desmuntant la impunitat a la frontera sud (2016) o Idrissa: Crònica d’una mort qualsevol (2016). L’any 2017 co-dirigeix la sèrie documental Follo Ergo Sum (Betevé), que explora les sexualitats dissidents des de la perspectiva del pensament contemporani.

Actualment impulsa projectes documentals i de vídeo-creació feminista per a institucions com l’Ajuntament de Barcelona o l’Institut Català de les Dones; i per a productores independents (Quepo), i s’especialitza en postproducció a través del Postgrau de Muntatge Audiovisual de la UPF-BSM.

Com a tècnica de postproducció i muntadora ha treballat en peces audiovisuals per a l’Institut de Cultura de Barcelona, el Museo Reina Sofía, la campanya “Salut, Drets, Acció” i en l’edició i color del documental Aigua Tèrbola (Víctor Yustres, 2020) per Enginyeria Sense Fronteres.

Les seves creacions audiovisuals, pensament i acció comunicativa han estat sempre vinculades als moviments socials i feministes de Barcelona, amb un especial interès en les genealogies LGTBI+, l’arxivística, el found footage i els nous formats de representació i visibilització.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL