Dades de contacte

DESCRIPCIÓ

Mariam Tajer Carrasco (1993). Graduada en Sociologia per la UAB (2015). Especialitzada en sociologia de la religió. Màster en teoria i pràctica del documental creatiu a la UAB (2018). Disseny sonor cinematogràfic a l’escola ECIB (2021). Durant l’any 2022 fa els cursos de Gravació i producció Musical i Mescla i Màstering amb Protools al CIFO Hospitalet.

Especialitzada en intervenció comunitària, a treballat en diferents projectes amb relacionats amb el dret a l’habitatge dins el districte de Ciutat Vella, o Salut mental i joves amb col·laboració amb Sant Joan de Déu.

Actualment, treballa i col·labora amb diferents productores de cinema participatiu com Càmeres i Acció o Cinema al Marge (2018). Durant 2 anys va treballar i formar part del col·lectiu anarquista Virus editorial i distribuïdora.

Actualment, compagina la seva feina com a tallerista de cinema participatiu, de gènere i diversitat sexual amb adolescents, amb la feina com a sonidista.

La seva trajectòria com a directora comença amb el cinema assaig i l’experimental.

Human in the Loop 12′ (2018) Codirectora i realitzadora. Resumida 16′ (2020) directora, realizadora i muntadora i disseny sonor. FOC I AIGUA. 2′ (2022) directora i realitzadora.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL