Imatge del perfil de Maria Colomer Canyelles

Maria Colomer Canyelles

Ajudanta de direcció | Directora | Productora

Dades de contacte

Barcelona / Copenhagen

DESCRIPCIÓ

Graduada en Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona l’any 2015. Vaig fer un Erasmus a la universitat de Roskilde, Dinamarca i, posteriorment, he cursat un Màster de Cinema i Mitjans Audiovisuals a la Universitat de Copenhagen, Dinamarca (any 2019).

Durant gairebé sis anys vaig treballar com a productora per la sèrie de documentals Why Stories a THE WHY FOUNDATION, l’organització de la Mette Hoffmann Meyer (antigament cap de documentals de DR) i el Nick Fraser (antigament cap de documentals de la BBC). A través de The Why Foundation, que és una ONG que funciona com a fundació de creació i distribució de documentals, vaig treballar amb desenes de televisions públiques arreu del món. El meu projecte es basava en crear i curar una sèrie de documentals, conjuntament amb la BBC World News, i després distribuir-la gratuïtament arreu del Sud Global a les televisions públiques locals.

A més a més, he combinat la meva feina a The Why amb altres projectes a Dinamarca i a Espanya fent devenvolupament de projecte i investgació, com per a exemple per als documentals  “The Mole“, “Warriors for Trump“, “Magaluf Ghost Town“, etc.

Com a guionista, he coguionitzat la meva primera pel·lícula, Les Persèides, que es va presentar al Festival BAFICI, l’abril del 2019 i ha estat guardonada amb el premi a millor pel·lícula al Festival de Cine y Televisión del Reino de León. 

Al 2020, vaig finalitzar un curt-documental que és el meu debut com a directora: Diciotto, que s’ha presentat al Festival Nordisk Panorama, i estic actualment desenvolupant un nou projecte documental, “336 hores”, seleccionat per a Acció Curts, i amb el suport de l’ICEC, el Filmworkshop de Copenhaguen i la productora Boogaloo Films.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL