Imatge del perfil de Maria Codina Rebull

Maria Codina Rebull

Directora de fotografia

DESCRIPCIÓ

Sóc la Maria Codina, Directora de Fotografía graduada en el grau superior de Cinema i Audiovisuals a l’ESCAC. La fotografia sempre ha estat la meva passió i fa més de 8 anys que rodo professionalment en l’àmbit del documental, la ficció i la publicitat.

 

Actualment estic representada per l’agència PLANBFree. També formo part del col·lectiu Directoras de Fotografía, que es composa de dones professionals amb més de 5 anys d’experiència provada i on comparteixo plataforma amb professionals com Juana Jimenez, Rita Noriega o Núria Roldós.

 

L’any 2015 vaig dirigir la fotografia a la pel·lícula “Cola Colita Colassa” de Ventura Pons, que es pot trobar a Movistar+ o Filmin. Després d’aquesta experiencia, vaig rodar varis curtmetratges, un d’ells “Sol Creixent”, produït per Mayo Films, que va guanyar diversos premis internacionals. Més recentment he dirigit la fotografia del curtmetratge “El Pas de Sant Joan”, produït per Fosca Films, que s’ha estrenat a la secció oficial del Festival de Màlaga de 2020. En paral·lel amb l’Ibai Abad, acompanyat de l’equip de Mayo Films i BATABAT estem desenvolupant el llargmetratge Escanyapobres que rodarem al setembre de 2021 amb ajuda de TV3 i l’ICEC.

 

Recentment he rodat “100% Tito”, que ha sigut el llargmetratge documental que ha obert la nova plataforma OTT del Futbol Club Barcelona. En aquesta mateixa línia estic rodant la sèrie documental “Dare to Play”, produïda per Barça Studios, on es retrata personalment les vides de les jugadores del primer equip del Futbol Femení del FCB. També amb Barça Studios estic en procés de pre-producció del llargmetratge documental Oshoala, on es vol descriure el desenvolupament professional i esportiu d’una dona futbolista nigeriana fins a convertir-se en la millor jugadora de futbol femení d’Espanya.

 

Durant tota la carrera, he tingut també tragectória dins l’àmbit de la publicitat nacional i internacional amb marques com Coca-cola, Tous, Buitonni, Birba, Primavera Sound, Étnia Barcelona o Vueling entre moltes altres. He pogut treballar amb productores com CANADA, The Monday Project, Blua, PRIMO, Vampire Films entre d’altres.

 

A mode de descripció personal he de dir que aspiro a ser reconeguda per la bona feina i l’ambient agradable a rodatge, tant amb l’equip de fotografía com amb tot l’staff d’un rodatge, crec que el que mes em descriu es la bona actitud i l’empatia sense oblidar mai la cura cap als projectes.

 

 

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL