Dades de contacte

DESCRIPCIÓ

Llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Ramon Llull, especialitzada en documentació audiovisual i històrica. Sòcia fundadora de l’Asociación Española de Documentalistas Audiovisuales (ADAE). L’any 2021 vaig dirigir el meu primer documental “Les llistes de Trias i Peitx. El Schindler català” per TV3.

M’he encarregat de la documentació audiovisual de documentals produïts per Astronau Films, Paral·lel 40, Lucernam Films, Optim TV o Lavinia com ara Liverpool Català (2021) Project Niños – DMAX (2020); Serrat, el noi del Poble-sec (2018); L’home que ho guardava tot (2016); L’hospital que mira al mar (2015); Els oblidats de la Línia Maginot (2014); Barcelona 1962. L’ombra dels Creix (2014); Somiar un país construir un somni. Cent anys de la Mancomunitat de Catalunya (2014); Hisenda Pròpia (2013); Pujol. Catalunya (2013) i Jesús Monzón. El líder oblidat per la història (2011) , documentals dirigits per Enric Canals i coproduïts per TVC, ETB i IB3 i TVE. Quant a projectes museogràfics he format part de la producció audiovisual de l’exposició permanent multipantalla RCDE Experience 360º per el Real Club Deportivo Espanyol de Barcelona i del Museu Casteller de Catalunya a Valls.

En el món editorial, he treballat en diversos projectes bibliogràfics com a compiladora i documentalista com el llibre commemoratiu 25 anys de la Universitat Ramon Llull; La Nevada del Segle (2018, Efados), Barcelona sota la neu (2018, Efados), Barcelona de nit d’Angle Editorial, Símbols de Catalunya de la Gran Enciclopèdia Catalana, La Barcelona eròtica, d’Angle Editorial.

A més, he fet la recerca històrica i documental dels continguts de vídeos històrics per a l’acte 25 anys JJOO Barcelona 92 (Acte públic a Plaça Catalunya de Barcelona, juny 2017) i del vídeo per a Turisme de Barcelona, Barcelona & me, ambdós produïts pel Grup Lavinia.

A banda, he treballat més d’una dècada com a periodista i productora a mitjans de premsa escrita, ràdio i televisió.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL