DESCRIPCIÓ

Mar Gimeno Lumbiarres és sobretot oceà i vida com a performance. Orgullosa millennial (1994) de Barcelona. La seva obra sorgeix del procés creuat entre cinema, fotografia i la performance (disciplines que estudia/explora). Captura la vida a través de fotogrames -documental, provocat, reenquadrant, en moviment, estàtic i vivencial-.

És graduada en Comunicació Audiovisual per la FCRI Blanquerna (2016), presentant posteriorment estudis en Fotografia Narrativa, Retoc i TD de la imatge, Design Thinking i Performance (2023). La seva trajectòria i inquietuds la guien a cercar la immersió emocional per part de l’espectador.

El seu treball se centra en l’exploració de la comunicació d’impacte positiu “més enllà de la pantalla”, fent ús de les noves narratives, la tecnologia i l’espai físic, potenciant com a fil conductor el valor de les històries humanes i el design thinking per connectar amb les audiències.

Actualment és freelance, treballant com a storyteller, foto fixa de rodatge, editora i coordinadora de projectes d’art+cultura, audiovisual, innovació i impacte positiu.
Paral·lelament, participa activament com a project manager/creativa del lab d’innovació i storytelling amb tecnologies emergents Garage Stories i forma part de l’equip de coordinació de la Mostra Internacional d’Audiovisuals d’Artesania de Catalunya (CCAM/Generalitat). També realitza els seus projectes d’autor basats en l’audiovisual, les experiències immersives, la performance i la instal·lació.

marglumbiarres.com
+ foto fixa rodatges
https://www.behance.net/marglumbiarres
hello@marglumbiarres.com
+34 638 461 409

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL