DESCRIPCIÓ

Graduada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra (2015-2020). Participat del programa d’estudi d’Erasmus a Roskilde Universitet RUC (Roskilde, Dinamarca).

Des d’octubre del 2019 treballa al departament de comunicació, distribució i impacte a Alba Sotorra SL. Ha participat de la producció de pel·lícules com “Comandant Arian” (2018) i “The Return: Life After ISIS”, d’Alba Sotorra (en postproducció).

Actualment participa en la producció de diversos projectes des d’Alba Sotorra SL, com el llargmetratge “Sica”, de Carla Subirana; “Francesca i l’Amor”, d’Alba Sotorra; “The Forgotten History”, de la destacada cineasta afganesa Roya Sadat, “Bongoland” d’Adrián Silvestre, “Rock Bottom” de María Trénor i “Salen las Lobas” de Claudia Estrada.

A títol personal, codirigeix el llargmetratge documental sobre un viatge migratori, “Dabruneba”. El projecte va ser iniciat com a Treball de Final de Grau (actualment en desenovlupament). El projecte ha estat seleccionat pel Pitching Audiovisual de la Setmana del Talent organitzada pel Clúster Audiovisual de Catalunya.

Ha dirigit el curtmetratge documental “Mogoneba, recuerdo de un viaje” (2020), seleccionat al festival FILMETS de Badalona; i el curtmetratge documental “El Banco” (2019). També ha coguionitzat el curtmetratge “Els Esvaïts” (2019), dirigit per Mònica Cambra i Ariadna Fortuny, seleccionat als Festivals U22, Festival Internacional de Cinema de Menorca.

Combina la seva feina amb la passió per la fotografia, sent educadora audiovisual al projecte de fotografia participativa “Infraexposats”, coordinat per RUIDO Photo (2018-actualitat).

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL