Imatge del perfil de Lupe Capell Gasol

Lupe Capell Gasol

Directora | Docència | Muntadora d'imatge

Dades de contacte

DESCRIPCIÓ

La Lupe Capell va néixer a Barcelona el 1981 i ja de ben petita es va sentir fascinada per la televisió, especialment per l’animació i la retransmissió en directe: com podíem veure a la tele el que passava tan lluny, i sobretot… al mateix moment que estava passant?
Aquesta fascinació la va portar a estudiar comunicació audiovisual i a especialitzar-se en realització i edició audiovisual, sense oblidar mai la creativitat.

Després de treballar durant anys en la realització audiovisual per a companyies farmacèutiques, museus, empreses i fer algun que altre vídeoclip, la seva ment s’ha tornat purament audiovisual. Aquest fet ha comportat que li sigui més fàcil crear un vídeo que expressi les seves emocions, que fer-ho en paraules. Als seus vídeo-poemes hi busca connectar amb l’espectador i donar a conèixer poetes que mereixen arribar als grans públics.
La seva tècnica preferida és la realització a partir de l’objecte trobat (sobretot joguines), a les que sovint transforma en metàfora visual.
Ha exposat a Lleida, Barcelona i Shanghai sota el nom de Xindogu, i és una col·laboradora habitual del projecte artístic online “elmur.net” , l’associació de “Performers, Artistes i Poetes Associats, La PAPA” i el colectiu poètic “Los Bio-Lentos”

En aquest moment treballa de Dinamitzadora Audiovisual a l’Institut Escola Trinitat Nova -una categoria professional creada específicament pel Pla de barris de Trinitat Nova –   ajudant als professors a utilitzar l’audiovisual como a eina pedagògica i donant tallers audiovisuals als nens i nenes per transmetre’ls la seva passió per la creativitat audiovisual, tot ensenyant-los a no creure’s tot el que veuen.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL