Dades de contacte

DESCRIPCIÓ

Barcelona, 1996. Graduada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra (2014-2019), i amb un Postgrau en Muntatge i Edició de Vídeo (2021-2022).

Ha desenvolupat, escrit i dirigit el curtmetratge “Les altres coses que ens separen”, (Alba Sotorra S.L, pendent d’estrena), present a festivals com Málaga, Abycine, Gijón i el D’A, entre altres. Ha dirigit el videoclip de la cantant Nerea Rodríguez, “Los Recuerdos” (Sweet Bird, 2021).  El seu nou curtmetratge, “La Foguera”, de la mà de Corte A Films, està en postproducció. Ha editat videoclips (Teana – Sonnerkraut) i publicitat (Arkivia – Micro-macro), i exerceix com a ajudant de direcció (4dausde6 – Serem escut).

Ha treballat com a ajudant de casting a pel·lícules com “La hija de un ladrón” de Belén Funes (Oberon, 2019) i, a més, ha col·laborat en diverses produccions independents sortides del marc de treball universitari. Té més de tres anys d’experiència com a executiva de desenvolupament i encarregada de comunicació de la productora amb seu a Barcelona Fasten Films, on treballava en pel·lícules com “La Voluntaria”, de Nely Reguera, o “La Imatge Permanent” de Laura Ferrés. Actualment treballa a Corte A Films com a Directora de Continguts i Desenvolupament, i en projectes puntuals com a Productora Executiva.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL