Dades de contacte

Barcelona - Sant Martí de Centelles

DESCRIPCIÓ

Graduada en Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra, actualment becària a Catalan Films.

Productora executiva del llargmetratge de ficció La nit no fa vigília, així com del podcast cultural Umbral i del curtmetratge Últim dia d’estiu. D’aquest últim també n’ha composat la banda sonora, ja que es va formar musicalment a l’Escola de Música i Conservatori de Vic.

Directora i productora executiva de la peça audiovisual presentada a la Setmana del Talent del Clúster Audiovisual de Catalunya 2020, Oblivion i de la peça promocional del projecte The Med New de la dissenyadora de moda Júlia G Escribà presentat a l’última edició de la 080.

Actualment, imparteix un taller de fotografia al Kasal de Joves de Roquetes.

 

 

Graduada en Comunicación Audiovisual en la Universidad Pompeu Fabra, actualmente becaria en Catalan Films.

Productora ejecutiva del largometraje de ficción La nit no fa vigília, así como del podcast cultural Umbral y del cortometraje Último día de verano. De este último también ha compuesto la banda sonora,  se formó musicalmente en la Escuela de Música y Conservatorio de Vic.

Directora y productora ejecutiva de la pieza audiovisual presentada en la Semana del Talento del Clúster Audiovisual de Cataluña 2020, Oblivion y de la pieza promocional del proyecto The Med New de la diseñadora de moda Júlia G Escribà presentado en la última edición de la 080.

Actualmente, imparte un taller de fotografía en el Kasal de Jóvenes de Roquetes.

 

 

Laura holds a BA in Audiovisual Communication by the University Pompeu Fabra of Barcelona. Currently, she’s working as an intern in Catalan Films.

The executive producer of the fiction feature film in development La nit no fa vigília, as well as the cultural podcast Umbral and the short film The Last Day of Summer. He has also composed several soundtracks for cinema since he studied at the Conservatory of Music (Vic).

Director and executive producer of the audiovisual piece presented at the Catalan Audiovisual Cluster Talent Week 2020, Oblivion, and also of the promotional piece for the project The Med New by fashion designer Júlia G Escribà, presented at the latest edition of 080.

Currently, he teaches a photography workshop at the Kasal de Joves de Roquetes.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL