Imatge del perfil de Laura Santos Martí

Laura Santos

Directora d'art | Guionista

DESCRIPCIÓ

Sóc directora d’art i guionista. Em vaig graduar a l’ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya) l’any 2016 en l’especialitat de direcció d’art. Vaig començar en el món laboral en el sector amb la ficció, treballant en el departament d’art en pel·lícules com La Llum d’Elna, dirigida per Sílvia Quer, o Jean-François i el Sentit de la Vida, dirigida per Sergi Portabella.

L’any 2018 vaig fer la direcció d’art de la pel·lícula Yo La Busco, dirigida per Sara Gutiérrez i nominada a millor pel·lícula als XI Premis Gaudí. He format part del col·lectiu de realitzadores i creatives Réalité i avui en dia treballo majoritàriament en el sector de la publicitat i el videoclip, fent la direcció d’art de videoclips d’artistes com Rigoberta Bandini, C.Tangana, Badgyal, Amaia o Nathy Peluso entre d’altres.

He participat en els últims anys en nombrosos curtmetratges en el càrrec de Directora d’Art com Forastera, dirigit per Lucia Aleñar, produït per Distinto Films i seleccionat a la Setmana de la Crítica de Cannes 2020, Pesudo, dirigit per Miquel Díaz i produït per PRIMO o SUSHI, dirigit per Iván Morales.

Actualment, compagino la feina de Directora d’Art amb l’escriptura del meu primer llargmetratge que es troba en fase de desenvolupament i que recentment ha participat a la Residencia de Guión de la Escuela de Cine y Televisión de Cuba – EICTV (2022).

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL