Imatge del perfil de Laura Roqué Villar

Laura Roqué Villar

Actriu | Directora | Guionista

DESCRIPCIÓ

Actriu i guionista nascuda el 1994.

M’he format en interpretació a ESART (Bath Spa University), i en escriptura de guió a Showrunners Bcn (Curs anual d’escriptura de sèries). He complementat la meva formació amb Alejandro Coronado (Look Cinematográfico) i a la Central de Cine de Madrid.

Actualment estic treballant com a directora i guionista pel projecte Canvia el conte, que té la voluntat de posar una mirada de gènere als contes tradicionals generant material pedagògic a través de vídeos. Juntament amb Luz Ruciello i Marta Romero Coll.

També estic treballant en Niu, el meu primer curtmetratge professional, que va ser seleccionat al Festival Mecal BCN 2022 per a les activitats professionals.

Les meves darreres feines com a actriu són el Pregó de la Mercè 2022 dirigit per Carla Simón, Onyric Corp una minisèrie produïda per ESCAC que he protagonitzat, i actualment estic treballant en el darrer curtmetratge de Paula Comas per Filmin.

En teatre destacaria Cry Babies, una obra híbrida amb llenguatge audiovisual produïda per l’Antic Teatre i nominada als Premis de la Crítica 2022; i els Malnascuts de la Sala Beckett, el laboratori de creació jove de Barcelona.

Per últim, he format part de l’equip de càsting de la directora Irene Roqué, analitzant guions i codirigint càstings, on hem treballat per fer realitat pel·lícules dirigides per dones i de temàtica feminista com: La maternal, Libertad, Creatura, Mamífera, entre d’altres.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL