Imatge del perfil de Laura Roqué Villar

Laura Roqué Villar

Actriu | Directora | Guionista

DESCRIPCIÓ

Actriu i guionista nascuda el 1994.

Estudio interpretació a ESART on m’interesso sobretot per la creació teatral i els llenguatges més performatius. Com a actriu he treballat en projectes majoritàriament de creació on a part d’actuar també he escrit els propis textos. Exemples en són: “Cry Babies”, estrenat a l’Antic Teatre i nominat als Premis de la Crítica 2022; “Camp”, el meu primer solo teatral escrit i dirigit per mi, estrenat a la Sala Melmac i actualment buscant espais d’exhibició. He format part del laboratoris de creació “As punk as possible”, junt amb investigadores de l’àmbit social de la UOC, treballant al voltant del cos i l’anonimat; i el laboratori de creació jove “Els Malnascuts” (ambdós laboratoris a la Sala Beckett).

Actualment, m’interessa molt el mon del cinema. He fet un curs a Showrunners per escriure guió de sèries, on he començat a desenvolupat el pilot de “FILA 24”, la sèrie en la que estic treballant i que des de l’humor, vol parlar de com gestionar el fracàs.

També, em trobo desenvolupant el meu primer curtmetratge “Niu”, seleccionat a Mecal BCN 2022 al Coaching de pitching per curtmetratges, i al Coaching de crowfunding de curtmetratges. Un curtmetratge on a part de guionista, vull estrenar-me també com a directora, i que és un reconeixement a dues dones importants de la meva vida: la meva mare i la meva àvia.

Actualment estic treballant dins l’equip de càsting de la directora Irene Roqué, on sobretot treballem per fer realitat pel·lícules dirigides per dones i de temàtica feminista.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL