Imatge del perfil de Laura Pau

Laura Pau

Actriu

Dades de contacte

DESCRIPCIÓ

Llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. També s’ha format en Shakespeare a la Rose Bruford College (London) i en cant amb diversos professors. En teatre treballa des de fa anys amb la companyia Els Pirates Teatre, sota la direcció d’Adrià Aubert, amb la qual ha actuat al Teatre Lliure, La Seca-Espai Brossa, El Maldà i a diversos festivals europeus. Actualment forma part amb aquesta companyia de l’equip gestor del Maldà Barcelona (Premi Millor sala als Premis de la Crítica). Membre de ITNC, Jove Companyia del Teatre Nacional de Catalunya, temporada 2014-2015.

En teatre ha treballat a “Les Feres de Shakespeare” al Teatre Condal dirigida per Adrià Aubert, “Akelarre” de The Feliuettes dirigida per Míriam Escurriola, “Afanys d’amor perduts” de Shakespeare al TNC dirigida per Pere Planella, “Cobi, Curro, Naranjito” dirigida per Martí Torras a la Sala Muntaner, “Tirant lo Blanc” al Teatre Nacional de Catalunya dirigida per Pere Planella, “Verdaguer: ombres i maduixes”, dirigida per Toni Font al Teatre Romea, “Somni d’una nit d’estiu” dirigida per Adrià Aubert a La Seca- Espai Brossa, “Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?” al Teatre Poliorama, dirigida per Paco Mir, “The Feliuettes” dirigida per Martí Torras al Maldà, “Nevares” dirigida per Ignasi Roda al Teatre Grec de Barcelona, “Shaking Shakespeare” dirigida per Moisès Maicas al Maldà, “Pigat” dirigida per Ricard Reguant al Teatre Regina, “Oh my God Barcelona”  dirigida per Mònica Bofill a L’Auditori de Barcelona, “Ronda Naval sota la boira” dirigida per Adrià Aubert al Maldà, “La Gran Duquessa de Gerolstein” dirigida per Víctor Alvaro  al Teatre Gaudí, “Nit de musicals” al Grec dirigida per Paco Mir, entre d’altres.

La seva trajectòria a nivell internacional inclou una temporada fent “Hop’era” al Théâtre Édouard VII de París, “Pages from the book of…” i “Kometa” dos muntatges amb els hereus de Tadeusz Kantor Andrejz i Teresa Welminski que han girat arreu d’Europa; a Regne Unit amb “The wedding” amb la companyia The Same, But Different i “Cymbeline” de W. Shakespeare dirigida per Matt Wilde.

En televisió ha intervingut a “Com si fos ahir”, “La Riera” de TV3, “Redes” a La2, “Ell@s” a Antena 3 i com a protagonista a M87 a Barcelona TV. Com a presentadora ha treballat 2 anys per al programa juvenil “Mpeg” de Comunicàlia i a “El dia a la Com”, de Com Ràdio.

Premis: Millor actriu ex-aequo a la 14ª Mostra de Teatre de Barcelona, nominada a millor actriu de repartiment als Premios Pávez 2017 pel curt BFF de Marta López-Fernández.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL