Imatge del perfil de Laura Mamey Galera

Laura Mamey Galera

Altres | Actriu

Dades de contacte

DESCRIPCIÓ

Sóc la Laura. Lau per mi mateixa, i Lolo pere les millors amigues i amics. He fet un gran procès des que vaig estudiar teatre, i ara mateix, sento el crear. Em fa feliç, il·lusió i d’alguna manera em mou. Vaig començar fent projectes teatrals que es van aturar per una lesió que actualment s’està curant… Durant el 2022, vaig publicar un conte sobre el dol del meu pare, i vaig escriure dos curtmetratges.

Un dels curtmetratges sabia que era complicat de fer com a primer curt, i que em faltaven recursos. I l’altre, es va quedar aturat per la lesió. El que us presento és el complicat de recursos..

Durant la lesió, em vaig obrir un canal de youtube en el que he decidit d’una manera artística, a través del videoart… aprendre i compartir l’story teller que sento a dins. Explico la meva vida, reflexions… mentre aprenc a utilitzar càmeres i simplement, em diverteixo i intento anar cap a una vida més essencial i més lliure del món material.

Aquesta sóc jo!. Una que ha decidit al veure que el cos el podia perdre d’un dia per l’altre, que simplement, vol gaudir de l’art 🙂

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL