Imatge del perfil de Laura Garcia Alonso

Laura Garcia Alonso

Directora | Docència | Guionista

DESCRIPCIÓ

Laura Garcia Alonso, graduada a l’ESCAC, va començar a treballar com ajudant de direcció a produccions de Pedro Almodóvar i Ridley Scott, entre d’altres.

El seu primer curtmetratge, Alex, protagonitzat per Greta Fernández, Mónica López i Laia Marull, va ser seleccionat al 62 Festival de Cine de San Sebastián i va ser nominat als VII premis Gaudí de l’Acadèmia de Cinema Català.

El seu segon curtmetratge, Tormenta de verano, està en fase de distribució. Produït per Distinto Films i Agosto Content i protagonitzat pels actors Àlex Monner i Lola Dueñas, reflexiona sobre les malalties mentals a l’entorn familiar. S’ha estrenat a la 67 Semana Internacional de Cinema de Valladolid. Va ser guanyador del premi Aluzine a millor projecte en la convocatòria ‘Acció Curts 2019’ que organitza Dones Visuals en el marc del festival l’Alternativa.

Durant cinc anys ha exercit d’ajudant creativa dels realitzadors Belén i Nacho Gayán a la productora Agosto, on actualment treballa com a realitzadora de cinema publicitari, mentre compagina la seva tasca com a docent a l’ESCAC. Ha pogut dirigir spots per a marques com Estrella Damm, Vodafone o Volkswagen.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL