DESCRIPCIÓ

Directora i Guionista.

Llicenciada en Comunicació Audiovisual i en Antropologia Social i Cultural. Compta amb més de 10 anys d’experiència en el sector audiovisual: va treballar a Canal 9 i després se’n va anar a Brussel·les on va treballar en Communication Package en la realització de vídeos per la Comissió Europea. Actualment treballa com a guionista del premiat programa de literatura Una Habitació Pròpia (Premi Ràdio Associació i Premi TresDeu) de la televisió pública valenciana, À Punt.

És codirectora i coguionista del documental [m]otherhood sobre els mites de la maternitat que va rebre el Premi al Millor Guió de documental del ‘Festival Internacional La Cabina’ i que s’ha estrenat en televisió en Documentos TV de TVE.

La pel·lícula s’ha projectat també a diferents festivals de cinema com DocsBarcelona, ​​DocsAgainstGravity a Polònia o DocLounge Turku a Finlàndia.

Es veurà també a la televisió pública de Suïssa, a Israel, o Japó.

Recentment ha realitzat una xerrada TEDx sobre la no maternitat. Així mateix, és codirectora, coguionista i implementadora de vídeo interactiu al documental transmèdia [m]otherhood. 

Atualment està desenvolupant el llargmetratge documental Lima en combi. 

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL