Imatge del perfil de Laia Soler Aragonès

Laia Soler Aragonès

Analista de guió | Guionista | Lectora de guió

Dades de contacte

DESCRIPCIÓ

És llicenciada en periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i graduada en Cinema i Mitjans Audiovisuals a l’ESCAC, en l’especialitat de guió.

És coguionista de La Innocència (Un Capricho de Producciones, Turanga Films i Lagarto Films, 2019) junt amb la seva directora Lucía Alemany, pel·lícula nominada als Premis Gaudí 2020 entre les quals destaca la nominació a millor guió. També ha format part de l’equip de desenvolupament d’Arca Audiovisual (Grup Filmax) en projectes de ficció televisiva com Benvinguts a la família (2016). Ha participat en l’escriptura de diversos curtmetratges entre els quals destaca Maria (Japonica Films i Escándalo Films, 2019), coescrit juntament amb el seu director Paco Ruiz, estrenat a la Seminci de Valladolid i candidat als Premis Goya. Ha treballat com a redactora i editora de contingut en la sèrie documental Blanc sobre blanc (Maislergroup Productions, 2014) per a Televisió de Catalunya.

Darrerament, ha treballat com a coguionista en el documental Mums (d’Ariadna Seuba amb Intactes Films) – en fase de muntatge- i en el llargmetratge Paradís (de Javier Valenzuela amb Pyewacket Films i Un Capricho de Producciones) – en fase de finançament-.

És professora de narrativa al Grau oficial en Cinematografia i al Màster de guió d’ESCAC, i al Postgrau de Fotografia d’IDEP. Realitza assessoraments i tasques de script editor per a projectes com la darrerament estrenada al Festival de Málaga Nosaltres no ens matarem amb pistoles de Maria Ripoll (Un Capricho de Producciones i Turanga Films, 2022). Com a creativa ha treballat en espots publicitaris amb Arrival Films, Flitcut, Malacabeza Films i Portland per a clients com Primavera Sound, Sala Montjuïc o Americana Film Fest. Ha participat en el guió de videoclips com Bye Bye d’Oques Grasses (videoclip català amb més visualitzacions durant el 2020) i Complicació d’Spxxn-P (nominat als UK Music Video Awards).

Com a periodista ha treballat com a responsable de comunicació de festivals com Sala Montjuïc i El Meu Primer Festival i de la Xarxa de Fàbriques de Creació de l’Ajuntament de Barcelona. Col·labora amb l’agència de comunicació La Tremenda en projectes de divulgació cultural.

 

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL