DESCRIPCIÓ

Em vaig graduar en la especialitat de guió a l’Escola Superior de Cinema i Mitjans Audiovisuals (ESCAC) en el 2017,  posteriorment vaig realitzar un Màster en disseny escenogràfic a l’escola ELISAVA en el 2018 i recentment en el 2022, he cursat el postgrau de guió per a ràdio i televisió en clau d’humor patrocinat per la productora “minoria absoluta” en la facultat d’audiovisuals Blanquerna.

Com a guionista he treballat com a analista de guió per la productora Filmax i he format part de l’equip de guió en projectes de curtmetratges, de llargmetratge així com d’alguns videoclips, recentment vaig fer una estada en l’equip de guió del programa de Catalunya Ràdio “L’última hora”. I continuo treballant en els meus projectes com a guionista.

Per altra banda, he treballat com a directora d’art i com ajudante d’art en  diversos projectes audiovisuals; curtmetratges, videoclips, espots comercials i varis programes de televisió.

En haver treballat en tants projectes audiovisuals des que va començar la meva carrera al cinema, a voltes he hagut de treballar en altres departaments. Així que a part de les meves dues especialitats, sé una mica de tot i ja estic acostumada a treballar en equip.

Em defineixo com una noia perseverant I treballadora, y he afrontat projectes complicats que requerien practicitat, lideratge i compromís. Per això sóc una persona que abraço els nous reptes.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL