Imatge del perfil de Josephine Landertinger Forero

Josephine Landertinger Forero

Directora | Productora | Programadora | Script

DESCRIPCIÓ

Josephine Landertinger Forero, nascuda l’any 1983, és una directora de cinema, guionista, productora, autora, artista i activista, apassionada per la igualtat de gènere i l’apoderament de les dones, la migració, la diversitat, que treballa en aquests temes des del 2009.

És membre de l’Acadèmia Colombiana del Cinema (ACACC) en l’especialitat de Direcció, membre de Dones Visuals Catalunya, European Women’s Audiovisual Network, CIMA Espanya i Girls Club Women & Hollywood.

Fundadora de Global Eyes Production. Creadora del directori online d’organitzacions que treballen en la igualtat de gènere al cinema iberoamericà accionmujeres.com.
Fundadora de l’acadèmia en línia per a cineastes, Just Love Film Academy, i de femalefilmmakers.xyz, projecte de NFTs i web3.

La seva pel·lícula “Home – the country of illusion” va ser nominada a Millor documental colombià per l’ACACC el 2017, una reflexió sobre la identitat i el sentit de pertinença. Es pot veure a diverses plataformes com Filmin, Mowies, Amazon Prime o Flixolé. El seu segon llargmetratge és “I’m Cris from Tierra Bomba” i té una campanya d’impacte en associació amb OutRight International i Colombia Diversa. El seu curtmetratge “El Primer Baile” va guanyar una menció especial del jurat al WeCam Fest per la seva contribució a una societat més inclusiva. “Memories Lost & Found” és la seva tercera funció en desenvolupament. Va formar part d’Acció Producció 2022, ha rebut finançament de ProImágenes Colombia i Media Creative Europe.

Josephine va estudiar cinema i comunicació a la Freie Universität de Berlín, Alemanya. Es va especialitzar en cinema alemany de postguerra, neorealisme italià, cinema documental, performance art i periodisme en conflictes armats.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL