Imatge del perfil de Júlia Solé Oliveras

Júlia Solé Oliveras

Auxiliar de direcció | Directora | Guionista

Dades de contacte

DESCRIPCIÓ

Combino els meus projectes com a guionista i directora amb feines als departaments de producció i direcció en llargmetratges i series.

Em vaig graduar en Comunicació Audiovisual a la UAB, fent un any a la Universitat de Califòrnia; després vaig fer el postgrau en Guió i Direcció d’Actors al TecnoCampus de Mataró i el Màster de Direcció Cinematogràfica a l’ECIB. He escrit i dirigit el curtmetratge La Recaiguda (2021), que ha passat per festivals com la Cerdanya Film Fest o el Mecal i segueix en distribució. Actualment estic treballant en el desenvolupament del meu primer llargmetratge, cocreat amb Martina Roura.

També he col·laborat com a guionista en projectes com Europe Old Love (2019) o el documental Protestants, la història silenciada (Clack, 2021). He treballat com a analista de guió i als departaments de producció i direcció en projectes com Bienvenidos a Eden (Brutal Media – Netflix, 2022), El Metralla (La Drecera Produccions – TV3, 2022), Antares (Onirikal Studio), Los Buenos Modales (Escándalo Films), The Paradise T2 (Mediapro) o The Head T2 (Mediapro).

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL