Imatge del perfil de Júlia Parés Fabrellas

Júlia Parés Fabrellas

Analista de guió | Guionista | Productora

Dades de contacte

DESCRIPCIÓ

Graduada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra (2014-2019). Programa d’estudis Erasmus a la TAMK de Tampere, Finlàndia, en l’especialitat de producció audiovisual i gestió cultural (2018).

Treballa en guió, producció i desenvolupament creatiu a Alba Sotorra SL des de 2018.

Guionista, documentalista i ajudant de direcció al llargmetratge documental “The Return: Life After ISIS”, estrenat a SXSW, HotDocs, NYC HRFF, DocsBarcelona (Premi del Públic i Premi Reteena), Sheffield IFF, Thessaloniki IFF entre molts altres. Ajudant de direcció als curtmetratges “Blind(ed) Date”, de Sally Fenaux (2020), i “Les altres coses que ens separen” (2021), d’Elena Ballvé i Àlex Gantzer, del qual també és productora, estrenat al Festival de Málaga. He estat també cap de producció al curtmetratge “La Vella Lluita”, de Carol i Marina Rodríguez Colás (2020).

Actualment participa en la producció i el desenvolupament creatiu de diversos projectes des d’Alba Sotorra SL, com el llargmetratge “SICA”, de Carla Subirana; “Francesca i l’Amor”, d’Alba Sotorra; “Bongoland” d’Adrián Silvestre; “Rock Bottom” de María Trénor, i “The Forgotten History”, de la destacada cineasta afganesa Roya Sadat, a més de “Salen las Lobas”, de Claudia Estrada, on també participa en tasques de guió.

Combina la seva feina amb estudis d’interpretació impartits a l’Escola d’Art Dramàtic Eòlia i d’escriptura a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès. Actualment cursant un Postgrau en Traducció a la BSM-UPF.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL