Dades de contacte

DESCRIPCIÓ

Júlia Girós, Barcelona 1992. Documentalista, fotògrafa i video jockey (VJ).

Estudia cinema i audiovisuals a l’ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya), especialització documental. Complementa els seus estudis cursant Bases Documentals a la London Film Academy i el Postgrau de Gestió Cultural de Festivals i Espectacles de la UB.

A la finals de l’any 2015 va viure tres mesos en els campaments de refugiats sahrauís de Boujdour on va donar classes a l’escola de cinema Kaid Abidin Saleh. Va codirigir i realitzar la direcció de fotografia del documental El temps després de la pluja, produït per Alhena Films i seleccionat al Festival MiradasDoc, Festival de cinema de la Cerdanya i guanyador del Festival Golluts 2022.

 

Altres produccions on ha participat:

Ayiti Cheri és el seu projecte final de carrera, curtmetratge documental rodat a Haití, seleccionat al Festival Docs Barcelona – Doc-U, el Festival de Cinema i Drets Humans de València, K&O Digital Festival de Cinema Solidari i guanyador del Festival Barcelona Visual Sound 2015

La Nova Escola – producció Nanouk Films. Rol dins l’equip: Realització i operadora de càmera

Solstici – producció Fractal 7 Films i CoNCA. Rol dins l’equip: Auxiliar de càmera i foto fixa

La Passió segons Pep Amores – producció Mambo Project i Morris Films. Rol dins l’equip: codirectora

 

Ha fundat Mambo Project, un col·lectiu artístic audiovisual que explora diferents disciplines des d’una perspectiva documental.

Actualment, és artista resident de la Fàbrica i Coats fent els visuals en directe pel grup de música Ominira.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL