Dades de contacte

DESCRIPCIÓ

Júlia Garcia Segura (1993, Lleida) graduada en Comunicació Audiovisual a la Universitat Complutense de Madrid (2012 – 2016) amb un postgrau al Màster de Direcció Cinematogràfica a l’ESCAC (2017 – 2018) (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya).

El 2016 vaig rodar el meu primer curtmetratge “No todos los arboles son igules” presentat com a treball final de grau a la Universitat Complutense de Madrid. Durant el Màster de Direcció Cinematogràfica d’ESCAC vaig dirigir “June”, curtmetratge en què col·labora l’escola i que viatja per diferents festivals. L’abril del 2018 em van concedir la beca de l’ESCAC per a la realització del meu darrer curtmetratge “Atòpica”, produït per Escac Films. Aquest curtmetratge és seleccionat el 2020 al Festival de Cine de l’Alfàs a una secció de curts dirigits per dones i guanya el premi a millor actiu al BARCIFF (Barcelona Indie Filmmakers Festivals). El 2019 faig el curs de guió de cine a l’escolta de guió i creació “Showrunners” a Barcelona.

Durant aquest temps he continuat treballant en l’indústria com a primera ajudant de direcció en publicitat, curtmetratges i videoclips i en el departament de direcció en llargmetratges.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL