Dades de contacte

DESCRIPCIÓ

És llicenciada en Humanitats per la UPF i màster en Antropologia Visual per la UB on va co-realitzar els seus primers treballs documentals: Ciutat abandonada (2007) i Aquí viu gent (2008). També ha realitzat els cursos de doctorat en Antropologia per la Universidad del Cauca (Colòmbia, 2010-11).

Ha estat docent d’Antropologia Visual a la Universidad del Cauca (2011) i ha donat tallers i realitzat projectes d’antropologia visual a Popayàn, Cali i Bogotà. També ha impulsat projectes de cinema comunitari per a la xarxa solidària Sabadell-Colòmbia.

Ha dissenyat i produït projectes culturals.

Ha publicat (Contra) hegemonía en Cartagena de Índias. Revisiones epistémicas a partir del cuerpo y la mirada (En Culturas políticas y políticas culturales. Buenos Aires: 2014) i ¿Discapacitadas nosotras? Experiencias de exclusión y discriminación en los cuerpos: anormalidad, transgresión, fuga, (Revista Nómadas, Universidad Central, Instituto de Estudios Sociales Contemporáneos – IESCO. (38): 151-165. 2013) junto a Ramirez, Aydée, Moreno, Natalia, i Bejarano, Leonardo.

Actualment és sòcia treballadora i fundadora de la cooperativa cinematogràfica La Selva. Ecosistema Creatiu on desenvolupa projectes de cinema amb impacte comunitari i desenvolupa el seu primer llargmetratge com a directora i guionista.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL