Imatge del perfil de Isabel Latorre Sáez

Isabel Latorre Sáez

Compositora | Orquestrista

Dades de contacte

DESCRIPCIÓ

Com a compositora, escriu música dins d’un llenguatge contemporani que no deixa de banda la tradició. Per això ha guanyat diferents guardons, començant pel ‘Premi Extraordinari Fi de Carrera’, el ‘València Crea’ i una menció d’honor en el 3er Premi ‘Ciutat d’Algemesí’.

En el món audiovisual, va obtenir una nominació en la IX edició dels Jerry Goldsmith Awards dins de la categoria de publicitat i un premi a la millor banda sonora original en el ‘Terrorific Film Fest’ de Manresa. El documental ‘El Último Abrazo’, amb música d’Isabel, va estar nominat a un premi Goya en 2014.  Recentment ha escrit  la música per ‘El Viatge de la Marta’(2019)de Neus Ballús,  pel.lícula candidata a quatre premis Gaudí i per al film ‘Unicorns’ (2022) d’Àlex Lora. Dins de les arts escèniques destaca la seua composició per a la producció del TNC ‘La Casa de les Aranyes’ (2020) , per a ‘Maletes de Terra’, premi a millor peça de carrer del IVC 2020 o els seus arranjaments per a ‘La Barcarola’, espectacle produït pel Petit Liceu en 2021.

En la vessant interpretativa Isabel ha desenvolupat la seua carrera des de molt jove, per tradició familiar. Ha tocat el piano, la bateria i l’acordió (a més de cantar) en diferents projectes, tant escènics (‘Nostalgias’, ‘Café Sol’) com de concert, amb formacions com The Sheenas, Chans’on! o Femme Fractal. En els escenaris també mostra interés pels llentuatges més experimentals amb projectes com per exemple ‘For Pauline’, que comparteix amb l’artista sonor Edu Comelles.

Actualment lidera el seu propi projecte personal ‘Eixa’, amb el qual es troba desenvolupant el 2n disc d’estudi.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL