Dades de contacte

DESCRIPCIÓ

Directora, guionista i archive researcher / documentalista amb més de 15 anys d’experiència. Formada en Història de l’Art (UAB) i Guió de Cinema i Televisió (Fundació Taller de Guionistes, British Film Institute de Londres i EICTV Cuba). Ha treballat en més d’una trentena de produccions de gèneres diversos (ficció, tv, publicitat, però sobretot documental), amb responsabilitats de grau diferent en els departaments de direcció, guió, documentació i producció.

S’ha especialitzat en el desenvolupament de projectes documentals amb un enfoc internacional, realitzant tasques de direcció, guió i recerca de continguts i imatges d’arxiu.

L’experiència primerenca als departaments de direcció i producció dels documentals ‘Cineastes contra Magnats’ (2005) i ‘Cineastes en Acció’ (2006), guanyadors de ambdós Gaudí i Goya 2005 i 2006, i després com a co-guionista i ajudant de direcció a ‘Hollywood contra Franco’ (2008) guanyador a Seminci i al NY Independent Film & Video Festival del mateix any, van marcar la direcció de la seva trajectòria professional en el camp documental.

Com a directora, ‘Generació Pegaso’ (2012) va ser la seva ‘òpera prima’, film documental que uneix història personal i familiar amb memòria històrica, estrenat i nominat al Shanghai International Film Festival, seleccionat en diversos festivals internacionals i projectat en centres culturals i universitats com la Freie Universitat de Berlin o el departament de Història de la UAB; ‘Die warhei über Franco – Franco Revisited’ (2017) és el segon projecte que ha escrit i dirigit, una docu-sèrie per encàrrec de Cinecentrum (Hamburg / Berlin) i ZDF, canal públic alemany, que ha estat venuda a diversos canals internacionals i a Netflix.

Ha participat en el desenvolupament de guió de ‘Freightened’ (2016), al costat de Denis Delestrac, director de la pel.lícula, i també en la recerca de continguts i imatges d’arxiu a ‘Falciani’s Tax Bomb’ (2013) i ‘Google and the World Brain’ (2012), tres reconegudes produccions internacionals de Polar Star Films.

Com a assessora de guió, un dels encàrrecs més especials ha estat ‘David Lynch – The Art Life’, un documental sobre el David Lynch artista, produït entre Los Angeles, Copenhaguen i Berlin, estrenat i nominat al Festival de Venècia 2016, i amb gran recorregut de festivals.

Habitualment col·labora en projectes artístics, publicitaris i de ficció, en la redacció de tractaments, la recerca d’imatges d’arxiu i de referència, i la gestió dels drets.

Les seves incansables ganes d’aprendre i curiositat infinita, l’han dut a desenvolupar la seva carrera a: Londres, Roma, Berlín, però sobretot, Barcelona on resideix. Treballa i escriu indistintament en català, castellà, anglès i italià.

El seu motor és la curiositat, la creativitat, i el compromís amb el món que l’envolta.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL