Imatge del perfil de Isa Luengo

Isa Luengo

Directora | Docència | Guionista

Dades de contacte

DESCRIPCIÓ

Isa Luengo és graduada en Belles Arts (UCM) i Màster en Documental Creatiu (UAB). Recentment, ha coescrit i codirigit el curtmetratge de ficció Perpetua Felicidad (2022), produït per Aquí y Allí Films i en distribució amb Marvin & Wayne. També és codirectora del curtmetratge documental La ciutat interior (2017), estrenat a l’IDFA, i presentat al Festival de Màlaga, al FICG i a la Mostra de Films de Dones, entre d’altres.

Actualment, prepara el seu proper curtmetratge de ficció Los andares juntament amb Sofia Esteve, seleccionat al programa Acció Curts de Dones Visuals, i premiat al Semilleru Lab del Festival de Gijón i al Queercinelab 2022. Treballa en el desenvolupament de la sèrie documental Desplumando el cine, produïda per Fractal 7 i escollida al programa de mentoring Cinema Pendent de l’Alternativa 2021.

Isa és co-creadora de La calumnia, projecte independent d’investigació entorn de les genealogies LGTBI al cinema, amb el qual ha impartit tallers i classes a diferents institucions, entre elles al Màster de Gènere i Comunicació de la UAB.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL