Dades de contacte

Barcelona / Montbrió del Camp

DESCRIPCIÓ

Directora, guionista i fotògrafa.

Graduada en Comunicació Audiovisual a la Universitat Rovira i Virgili (Tarragona) i especialitzada en Fotografia Documental.

Durant l’etapa universitària adquireix experiència fent la producció completa d’un programa d’entreteniment en un canal de TV local. També organitza sortides fotogràfiques i s’encarrega del comissariat d’exposicions i de la realització completa d’un projecte de fotografia documental.

En finalitzar el grau, participa en la producció conjunta de “Del dol a l’amor” (2019), un documental sobre la mort perinatal i neonatal, que s’ha projectat arreu de Catalunya i s’ha pogut veure en plataformes com movistar+ o a betevé. El mateix any dirigeix el seu primer curt documental titulat “Per què ens maquillem”, que és seleccionat al Festival Internacional de Cinema de Tarragona REC i guanyador del Premi Clic Fotoperiodisme Jove 2020 en la categoria audiovisual.

Quan finalitza el grau, s’especialitza en Fotografia Documental i Publicitària Professional a la Fundació URV i arran d’aquesta formació desenvolupa un seguit de projectes documentals i fotoperiodístics que són reconeguts en diferents certàmens com el Premi de Periodisme Jove Joan Marc Salvat o els premis Clic Fotoperiodisme Jove.

Ha treballat com a Tècnica de Suport a la Investigació dins el projecte I+D “Articulaciones del género en el documental español contemporáneo: una perspectiva interseccional” del Departament d’Estudis de Comunicació de la URV, on ha format part del comitè organitzador d’un webinar i un cicle de cinema documental. Paral·lelament ha estat conductora de L’Alternativa, un espai radiofònic feminista, col·laboradora de La Conca 5.1 amb la secció “Sempre hi hem estat!”, una sèrie de fotoreportatges sobre dones del món rural, i ha dirigit el seu primer curtmetratge de ficció “Avisa quan arribis” (2021) en col·laboració amb Malniu Films, un projecte de creació audiovisual independent del qual també n’és co-fundadora. El curtmetratge va ser guardonat amb la Menció Especial del Jurat del Festival Subtravelling 2020 i va ser un dels seleccionats per projectar-se al festival SMIFF de Corea del Sud.

També ha impartit tallers de fotografia participativa i ha col·laborat amb la Direcció de Fotografia en videoclips de cantants com Saphie Wells o Alícia Miquel.

Darrerament ha treballat al Departament de Producció en diferents llargmetratges i s’ha format en guió cinematogràfic.

Actualment està treballant en el desenvolupament del curtmetratge Sotrac, del qual n’és directora i guionista, i ha estat la directora i guionista del videoclip del músic Eloi Duran, titulat “El conte de Mart”.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL