Imatge del perfil de ILARIA GAMBARELLI

ILARIA GAMBARELLI

Directora | Muntadora d'imatge | Productora

DESCRIPCIÓ

Ilaria Gambarelli és una directora, guionista i productora italiana, resident a Barcelona.

Formada en direcció de cinema i guió a l’Escola d’Art cinematogràfic de Gènova, Itàlia i al CECC de Barcelona, ​​també va obtenir el grau en Estudis Àrabs i Islàmics a la Universitat de Sevilla.

El 2015 va participar al primer taller d’Abbas Kiarostami a Espanya, creant el curtmetratge Porta Europa i el any siguent va participar al taller de cinema experimental de Naomi Kawase a l’Escola Internacional de Cinema i Televisió de Sant Antoni de Banys, Cuba, on va filmar el curtmetratge Tornado.

També s’ha format amb altres cineastes com Isaki Lacuesta i Victor Erice.

El 2013 va cofundar la productora Aretusa Films, amb la qual ha produït i coproduïts les seves pel·lícules i les d’altres cineastes emergents.

El seu primer llargmetratge Ti Offro Da Bere, girat entre Itàlia i Anglaterra, va ser coproduït amb la productora italiana DLQ Creative factory.

El seu darrer treball és la pel·lícula  Io sono il sole, que s’ha estrenat mundialment al Festival Internacional de Cinema d’Odessa. Ilaria ha escrit el guió, ha dirigit, coproduït i muntat la pel·lícula.

Alterna la producció de les seves pel·lícules a treball de producció o programació en festivals de cinema i amb l’ensenyament.

Actualment imparteix classes de cinema en el Centre Civic Pati Llimona de Barcelona.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL