Barcelona
Dona suport econòmic al projecte de Dones Visuals
Gestora cultural multidisciplinar. Treballa en els camps de l’edició, la programació, el disseny de producció, la comunicació i la producció executiva en tots els àmbits culturals, principalment, música, teatre, literatura, cinema i dansa.
Ha estat la responsable de la programació cultural en els àmbits de la música, la literatura, la dansa, el teatre, el cinema i l’art dels Amics de la Unesco de Barcelona (2005-2006), de l’Ambaixada espanyola a Bolívia (2008-2009) on destaca l’organització de la primera gira americana de la cia. Gelabert-Azzopardi, i del Centre Cívic Matas i Ramis d’Horta-Guinardó (2014) entre les quals destaquen les activitats entorn el Dia de la Dona. També va ser la impulsora del Concurs de Música de Cambra La Porta Clàssica-Matas i Ramis per a joves grups emergents (2011) i ha participat en diversos jurats de concursos musicals. Al Laboratori de Lletres ha exercit de coordinadora acadèmica i econòmica de l’escola d’escriptura creativa (2017-2019) on s’ha encarregat, també, de l’elaboració i traducció de material didàctic, coordinació entre departaments i gestió de proveïdors. També ha estat gerent de l’Associació Catalana d’Intèrprets de Música Clàssica (2016-2017).
Ha estat l’encarregada de la producció de les activitats educatives i socials relacionades amb les exhibicions de la programació cultural de l’ambaixada espanyola a La Paz, com les masterclass dels diferents intèrprets que hi han participat (Cesc Gelabert, el Quartet Qvixote o el Trio Enclave), les representacions de l’obra Dile a mi hija que me fuí de viaje de Denise Chalem en centres penitenciaris femenins per part de Teatro del Duende o els tallers de dansa-teatre de la cia. Mar Gómez en assentaments de l’altiplà dels Andes, sense cap accés a la cultura.
També s’ha encarregat de la producció del cicle Martes de cine, amb sessions setmanals de cinema espanyol durant tot un any en centres socials i cinemes dels nou departaments de Bolívia, així com del Festival de Cinema Europeu, coordinat pel grup diplomàtic europeu.
Ha estat la responsable del disseny de producció del projecte Videovalores de creació audiovisual per a persones en risc d’exclusió de la cineasta Carolina Rivas (2014) i de difusió i distribució internacional del documental [No-Res] del realitzador Xavier Artigas (1r Premi del Festival Documenta de Madrid 2012) i del projecte Cinema en curs de l’Associació A Bao A Qu (2013). També ha estat auxiliar de producció de diferents projectes de l’Institut de Cultura de Barcelona com Creadors en residència (2013) o La Mercè (2016-2020). Ha estat responsable de producció de la distribuïdora Pack Màgic, a Drac Màgic (2019-2020).
Ha sigut directora de la revista La Porta Clàssica especialitzada en crítica musical (2009-2013); cap de redacció de la revista El Pregó d’Edicions Galerada (2012-2013); i correctora per a l’editorial Mi Cuento (2016). També ha fet feines de catalogació de fons bibliogràfics com el de la Fundació Autor-SGAE (2005-2006) i el de la Bibliothèque Gustave Bardy de Dijon (2013-2014).
És la responsable de l’edició literària de Què volen aquesta gent? Llegat poètic, les obres completes de Lluís Serrahima, publicades per Edicions de 1984 (2018). I és guionista i responsable del podcast Circe a la platja.
És llicenciada en Humanitats per la Universitat Autònoma de Barcelona (2007) i màster en Història de les Religions per la Universitat de Barcelona (2012). També és postgraduada en Direcció i Gestió d’Institucions, Empreses i Plataformes Culturals (2012) i màster en Estudis Comparatius en Literatura, Art i Pensament per la Universitat Pompeu Fabra (2014). Disposa, a més, del títol de grau mitjà de música en l’especialitat de violí pel Conservatori Professional de Terrassa (2003).
S’ha format també amb cursos complementaris de perspectiva de gènere, política i gestió cultural i cooperació cultural internacional a la Universitat Menéndez Pelayo de Santander, la Universitat de Zaragoza o la Diputació de Barcelona, entre d’altres.