Imatge del perfil de Gemma Pascual Avila

Gemma Pascual Avila

Analista de guió | Guionista | Lectora de guió

Dades de contacte

DESCRIPCIÓ

Cap de Desenvolupament de Projectes Cinematogràfics a Filmax.

Com a professional del desenvolupament, treballo amb productors i productors executius per aixecar els seus projectes – des de l’idea inicial i fins a la preproducció – amb l’objectiu d’obtenir el finançament necessari, de trobar els socis adecuats i de produir el millor guió possible.

La meva feina consisteix, entre d’altres, a treballar el text amb els guionistes fins a la versió final de guió; en demanar subvencions tant locals i nacionals com europees; en preparar textos, dossiers i presentacions per a la recerca de socis (canals de televisió, coproductors, etc.) i en buscar nous projectes per a produir i nou talent, analitzant guions, tractaments, etc. Assisteixo regularment a sessions de pitch organitzades arreu de l’estat espanyol i també sóc professora de pitch i anàlisi de guió.

He treballat en la industria cinematogràfica i televisiva a Catalunya, el Regne Unit i Nova Zelanda sempre en els camps del desenvolupament i del guió. He exercit d’escaletista, de coordinadora de guions i d’analista, entre d’altres.

També sóc guionista de curtmetratges. En aquests moments estic treballant en dos curts “Mudo” i “Los cómplices”.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL