Imatge del perfil de Gala Díaz

Gala Díaz

Directora | Guionista | Script

Dades de contacte

DESCRIPCIÓ

Graduada en Comunicació Audiovisual, havent cursat un semestre de la Licenciatura en Cine Documental a Buenos Aires i el Màster de Direcció Cinematogràfica a l’ESCAC.

 

Ha realitzat tres curts documentals, Offside, In Medias Res i Nissa’: despullant opressions, tots tres de temàtica feminista: dones futbolistes a Argentina, persones transgènere a Barcelona i dones treballadores a Palestina a qui la realitat i la societat oprimeix pel fet de ser qui son.

 

Ha escrit i dirigit tres curtmetratges de ficció: Serafín, Run Amok i Solsticio, dos dels quals també de temàtica feminista, que han estat seleccionats a diversos festivals i han guanyat premis a millor direcció i millor ficció. També he co-dirigit el videoclip Sacerdotes y Diamantes, de Selma Bruna.

 

També ha participat com a Ajudant de direcció de la sèrie Kim amb K i en diversos spots i curtmetratges, i com a Auxiliar de direcció de la sèrie Buga Buga i els llargmetratges La Vampira de Barcelona i Influenced. I he sigut script supervisor de diversos llargmetratges, series i curtmetratges, com “El rei Peret”, “Vintage” o “L’home dels nassos”.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL