DESCRIPCIÓ

(1997,Arenys de Mar)

Graduada en Comunicació Audiovisual per la Universitat de Barcelona on vaig cursar l’últim any a l’Università degli estudi di Perugia, Itàlia. Prèviament, vaig realitzar el cicle superior d’il·luminació captació i tractament de la imatge a EMAV (Escola de mitjans audiovisuals).

Tot i això, vaig veure que dins del món audiovisual m’apassionaven diferents àmbits on la creació estigués sempre present des d’una mirada personal, i per això vaig continuar formant-me fora de l’àmbit acadèmic fent cursos de postproducció a l’escola AIP, així com de dramatúrgia i interpretació a  ECIB i Aules- arts escèniques de Barcelona.

​Una de les meves passions és la música i faig classes de cant des de fa tres anys també a Aules.

Durant els últims anys i fins a l’actualitat, em trobo endinsant-me en el sector audiovisual fent tangibles els meus somnis; per una banda, he format part com a muntadora en els projectes Atravesando Fronteras(2022) i L’escola de la muntanya màgica(2022) . Per altra banda, he pogut formar part del departament de comunicació dins l’associació Dones Visuals on he col·laborat en la creació de contingut per xarxes i on actualment a més, formo part de l’equip d’investigació pel “pla estratègic per un audiovisual igualitari i inclusiu.”

Finalment, anunciar la meva participació com a ajudant de producció en la pròxima pel·lícula documental de Laia Manresa, CASA REYNAL.

En un temps no molt llunyà, em traslladaré a Madrid on vull continuar formant-me constantment dins la indústria cursant un postgrau.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL