Imatge del perfil de Eva Pauné Martínez

Eva Pauné Martínez

Guionista

Dades de contacte

Barcelona

DESCRIPCIÓ

Eva Pauné Martínez (1990) és guionista i productora de desenvolupament. Va estudiar Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra i es va especialitzar en guió cinematogràfic a la NYFA de Los Angeles.

Des del 2013 fins el 2020 va formar part de l’equip d’Alhena Production com a analista de guions i productora. Ha treballat en el desenvolupament de pel·lícules com Matar a Dios (Caye Casas i Albert Pintó, 2017) o Sense Sostre (Pep Garrido i Xesc Cabot, 2019).

El 2017 va rodar el seu primer curtmetratge com a directora juntament amb les seves germanes, Marina i Elena Pauné. El curt, titulat La mala fe, es va estrenar al Festival de Màlaga i va ser candidat als Premis Gaudí. A escala internacional, la pel·lícula va ser seleccionada a festivals d’Edimburg, Teheran, Riga, Buenos Aires i Varsòvia, entre d’altres.

Actualment, l’Eva es dedica a temps complet a l’escriptura. El seu primer llargmetratge com a guionista, Each of Us, escrit amb la Mirjam Ziegler, es troba en fase de pre-producció. El projecte, una coproducció europea dirigida per quatre directores de prestigi, ha rebut el suport del programa Media Europa Creativa i compta amb la participació de TVE. Aquest projecte ha estat desenvolupat en el taller Sources2 i seleccionat a Les Arcs Co-Production Village i Berlinale Talents Project Market.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL