Imatge del perfil de Eva Pauné Martínez

Eva Pauné Martínez

Guionista

Dades de contacte

Barcelona

DESCRIPCIÓ

Eva Pauné Martínez (1990) és guionista i productora de desenvolupament. Va estudiar Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra i es va especialitzar en guió cinematogràfic a la NYFA de Los Angeles.

Va ser seleccionada al Berlinale Talents Project Market 2019 amb el seu primer projecte com a guionista i productora, Each of us. Formant part de l’equip d’Alhena Production ha liderat el desenvolupament de pel·lícules com Matar a Dios (Caye Casas i Albert Pintó, 2017) o Sense Sostre (Pep Garrido i Xesc Cabot, 2019).

El 2017 va rodar el seu primer curtmetratge com a directora amb les seves germanes, Marina i Elena Pauné. El curt, titulat La mala fe, es va estrenar al Festival de Màlaga i va ser candidat als Premis Gaudí. El segon curtmetratge co-dirigit amb les seves germanes, Desastre Rojo, es troba en fase de postproducció.

Malgrat haver combinat des de sempre diversos rols, la veritable passió d’Eva és l’escriptura. El seu primer llargmetratge com a guionista, Each of us, escrit amb Mirjam Ziegler, es troba en fase final de finançament i ja compta amb el suport de Media, ICEC, TVE i TVC. El projecte ha estat desenvolupat al taller Sources2 amb la mentoria de Miguel Machalski. El seu segon llargmetratge com a co-guionista, La Fúria, co-escrit i dirigit per Gemma Blasco, es troba en fase de pre-producció amb el suport d’ICAA, TVE, TVC i Televisió d’Aragó.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL