Imatge del perfil de Eugenia Sampedro

Eugenia Sampedro

Directora | Guionista

Dades de contacte

Palma, Mallorca.

DESCRIPCIÓ

Eugenia Sampedro (Palma, Mallorca, 1998) va acabar els estudis de Grau Superior de realització audiovisual a l’escola d’Arts Audiovisuals CEF.
Ha treballat en diversos curtmetratges com Mesa para dos (Clara Vizcaino, 2020) com a primera ajudant de direcció o Un parell de cançons després (Jaume Carrió, 2021) com a ajudant de producció. També s’ha encarregat de l’art al curtmetratge Fantaterror (Oscar Ruiz, 2022) i de la direcció artística del darrer curtmetratge de na Maria del Mar Coll, La comida familiar, 2022.

Eugenia Sampedro també va ser una de les joves cineastes seleccionades per formar part de la residència Cinema Lliure i Faber Llull.

El seu primer curtmetratge de ficció com a directora i guionista titulat Un diumenge qualsevol es troba en fase de distribució amb la distribuïdora Selected Films. Ha rebut el segon premi al certàmen Art Jove 2022 i una menció especial al festival Evolution Mallorca Film Festival, 2022.

Sampedro és l’encarregada de la coordinació de producció a l’agència de comunicació creativa PICNIC.

Actualment, Eugenia Sampedro es troba immersa en el seu pròxim projecte de curtmetratge titulat Eixam, produït per CEF Produccions.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL