Imatge del perfil de Elisabet Lladó Equisoain

Elisabet Lladó Equisoain

Directora | Guionista

Dades de contacte

Sant Cugat del Vallès, Barcelona

DESCRIPCIÓ

Guionista i directora, vaig estudiar Comunicació Audiovisual a Barcelona i direcció de cinema a Bèlgica.

Les meves pel·lícules estan influenciades pel cinema social europeu, amb una gran dosi d’humanisme i de realisme. Gaudeixo dirigint actors professionals juntament amb actors no professionals per apropar-me al màxim del realisme i donar veracitat a les escenes.

El guió del meu primer llargmetratge, actualment en finançament, és una història moderna d’amor i de desamor, que barreja el realisme que fins ara ha caracteritzat els meus treballs amb moments de màgia i misticisme.

Paral·lelament a la meva feina com a guionista i directora, he treballat com a ajudant de direcció, directora de càsting i docent.

Parlo català, castellà, anglès i francès indistintament.

Els meus curtmetratges han estat seleccionats a nombrosos Festivals Internacionals destacant : Festival de Cannes, Uppsala Short Film Festival, Tampere Film Festival, Mecal Festival Internacional de cortometrajes, L’Alternativa Festival de Cinema Independent de Barcelona, FEMINA – International Women’s Film Festival, Rio de Janeiro…

Premiats a Molodist IFF Kyiv, Festival de Cinéma d’Alès, Middle East International Film festival, Festival “Beginning” Saint-Petersburg, Festival International du Film D’Amiens; Festival du Film Étudiant de Casablanca; Cineposible, Festival de Cine de Almendralejo, Le court en dit long Paris… Llista selectiva i no exhaustiva.

I difosos per Arte, RTBF, TV5 Monde, France 3, BTV…

El meu primer projecte de llargmetratge “Lucía en las nubes”, ha rebut una ajuda del Fons MEDIA Developpement Europe 2019, així com una ajuda a l’escriptura i una ajuda al desenvolupament del Centre du Cinéma de la Fédération Wallonie-Bruxelles (Bèlgica).

*** CLAU ENLLAÇ VIMEO : eLcon22 ***

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL