Imatge del perfil de Elisa Erruz López

Elisa Erruz López

Directora de fotografia | Colorista | Foquista

Dades de contacte

DESCRIPCIÓ

Graduada en cinema a l’ESCAC i especialitzada en Direcció de fotografia i etalonatge. La meva passió per la fotografia i el color m’ha portat a treballar en diferents ámbits, des de la ficció i el documental fins a la publicitat.

Vaig fer la direcció de fotografia i el color del curtmetratge documental “Canta una doncella”, d’ESCAC Films, premiat amb la menció especial del jurat en el festival de Sheffield docfest i seleccionat al festival de Màlaga i a Alcances (2023).

També he treballat dins del departament de càmera com a ajudant de càmera en els curtmetratges “Dispatchers” seleccionat al festival de Màlaga (2023), “Niuada” de la productora Pausa Dramàtica, premiat a la millor direcció de producció en el festival Filmets (2023), i “Hoste” i “Petites morts” d’ESCAC Films, també seleccionats a diferents festivals estatals com ara el D’A.

Vaig treballar com a realitzadora i editora multi-càmera dels espectacles i concerts del Casino Aliança del Poblenou durant la temporada del 2021-2022. I vaig fer d’operadora de càmera a l’esdeveniment mundial Samsung Unpacked 2022 amb l’Ibai Llanos.

A més a més, vaig dirigir i produir el videoclip “La danza de la guerrera” de la Violeta Tello Grau i l’associació de gamelan Barasvara, videoclip seleccionat al festival BBWC de Bali. I també vaig treballar en el projecte “Postals”, curtmetratge per a l’associació Multicapacitats, on vam rebre la menció especial del jurat al concurs de curtmetratges de Cultura Inquieta (2023) que ara es troba en fase de distribució.

Actualment, estic engegant la meva propia productora audiovisual La Chica del Limón i Salva al Gato, on estem per una banda, produint i desenvolupant diferents projectes de ficció, documental i formats de TV i per altra banda, fent projectes de caire publicitari i videoclips per empreses i entitats.

Sempre estic buscant nous projectes que m’ajudin a crèixer i a desenvolupar-me com a directora de fotografia i colorista, també en altres espais on pugui aportar la meva experiència en el departament de càmera com a foquista i auxiliar de càmera.

Em trobo en constant redescobriment.

 

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL