Dades de contacte

DESCRIPCIÓ

Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Complutense de Madrid, vaig completar els meus estudis a la Università Degli Studi di Perugia (Itàlia) i a la Universitat Pompeu Fabra (Barcelona) on immediatament em vaig enamorar de la ciutat i del documental de creació, començant a col·laborar amb la productora Marta Andreu i com a Ajudant de Direcció d’Isaki Lacuesta.

Vaig cursar el Taller de Documental Creatiu per a Dones impartit per la directora cubana Belkis Vega , amb qui vaig començar a col·laborar posteriorment al Taller de Documental Creatiu per a Dones de LA BONNE (Barcelona), sent directora de fotografia i coordinadora del taller durant més de cinc cursos.

En paral·lel he seguit completant la meva formació amb tallers i cursos com el Seminari de Cinema documental de Patricio Guzmán (Cineteca de Madrid, 2013), el Màster de Cinema Directe amb Frederick Wiseman (ECAM) o El cinema Documental segons Nicolàs Philibert a La plantación.

Com a realitzadora, sempre m’ha fascinat la bellesa de les petites coses simples i comunes i m’agrada treballar amb imatges on la poesia i l’absurd visibilitzen allò invisible. He dirigit peces documentals per al Canal 33, pel festival The Influencers Festival International d’Art no Convencional del CCCB, sent coordinadora audiovisual del festival durant quatre anys; així com la direcció de videoclips para artistes com Francesco Tristano, projectats al Hammer Museum (L.A) o al Konzterhaus Berlin; i comercials per ONGs i clients com Creu Roja, MSC, Projecte Home o Universitats com Elisava, Shifta, etc.

Com a directora independent m’he centrat en temes on l’art conviu amb els drets humans i gènere i he dut a terme projectes a Burkina Faso, Algèria, França, Corea de Sud, Kuwait, Perú, Cap Verd o Haití, i he dirigit i autoproduit els curtmetratges documentals: The Puppets Cemetery (2014), Quand j’étais petit (2016) i Laatash (2019) All I need is a ball (Acció Curts 2019) se- leccionats i guardonats en diferents festivals internacionals com Zinebi, British Film Institute Flare, FIFA, Alcances, Visions du Reel, etc.  I el meu primer llargmetratge, un documental creatiu narrat en primera persona, Rêve de Mousse, coproduit amb TVC estrenat en DocumentaMadrid 2019

Actualment estic treballant en el meu segon llargmetratge documental, Coming-of-age, seleccionat al programa Acció Viver de Dones Visuals 2019, en el programa europeu ESODOC European Social Documentary 2019, a les jornades professionals de festival Femmes Films Méditerranée de Marseille 2019, als Speed Meetings del Docs Barcelona 2020 i al pitching forum DocuSur de Miradas Doc 2021.

Parlo català, anglès, italià i francès, sóc membre de Docma, Dones Visuals i Cima. He estat jurat de documental en festivals com Mecal o Fora de Camp i vaig participar a la Trobada de Directores a la passada Setmana de Cinema de Valladolid, organitzada per SEMINCI i Caimán Cuadernos de Cine.

Des del punt de vista docent, també vaig col·laborar amb Belkis i la directora de documentals suïssa Marianne Pletscher com a professora adjunta al seu Curs Magistral en documental d’Observació, a la Universitat Menéndez Pelayo (Espanya); així com professora convidada a l’Escola de Formació Audiovisual Abidin Kaid Saleh, escola de cinema dels campaments de població refugiada saharauí a Tindouf, Algèria.

 

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER
SEGUEIX-NOS
CONTACTE
info@donesvisuals.cat
Sant Pere més Baix, 7, 3a planta,
08003 Barcelona
ESCRIU-NOS
CREAR PERFIL